Šestnáctý týden

neděle 14. dubna 2013

(děsně to letí!)



Plán / plnění:

Pondělí 15.4.
22-28 km klus / 28 km, 6:38 min/km, avgTF 148. Bolí mě nohy. Naprosto vážně mě pekelně bolí nohy. Hlavně ťapky. Musím si pořídit vff o číslo větší, v tomhle vedru mi noha nepříjemně natejká a mám otlačený celý chodidla. Auvajs. A taky je fakt hloupý, myslet si, že vám bude v tomhle počasí na tříhodinový běh stačit půl litru vody. Nebude. U elektrárny v Kostomlatech se u stezky popelily slepice, krůty a husy. Poslední jmenovaný jsou teda pěkně velký agresivní svině. Víte, co vám s tepovkou udělá, když běžíte, máváte u toho rukama nad hlavou a děláte kšááá? Jo a zajímalo by mě, kde je ta slavná bažantnice, kvůli který jsem nesměla pokračovat po naplánované trase podél Labe na Čelákovice a musela jsem uhnout na desátým kilometru do lesa. Jakože ne že by tam nebylo krásně (fotky budou snad večer, jestli nezapomenu... až bude kabel k telefonu), ale tak... já prostě tohle narušování plánů nemám ráda. No, ale ono to nebylo nakonec až tak na škodu, na dvacátým třetím jsem se aspoň stavila doma, vzala si druhou flašku a pokračovala dokroužit zbývajících pět na Ostrov. Bude to náročný týden.





Úterý 16.4.
Volno / ty volný dny jsou nějaký dlouhý...

Středa 17.4.
6 km klus, 8x200m s mk 100m / jak je psáno, tak je dáno, úhrnem 10 km, ty dvoustovkový intervaly už teda docela bolí, nevím, jestli je to únavou z pondělka nebo prachobyčejnou nedostatečností. Venku je teplo, stačily by kraťasy. Nohy se v minimuskách odporně potí. A navíc jsou těžký. V čem já ten PIM poběžím?!

Čtvrtek 18.4.
6-12 km klus / nervy z nadcházejícího dopoledního setkání se Sun'alláhem Ibráhímem. Ach. Byl úúúžasný!!! :-) Bez dospané hodiny s budíčkem v 5:30 a nočním hodinovým strašením. Nevadí. Tělu se moc nechtělo, ale uteklo to. 12 km, avgTF 144, pace 6:34 min/km. Jo a musím si koupit krátký elasťáky, ve tříčtvrťákách bylo i v sedm vedro.

Pátek 19.4.
6 km klus + rovinky / 10 km úhrnem s avgTF 144; dneska to šlo krásně, klus klusal sám, hezky za 6:45 min/km, nádherný počasí - takhle kdyby chtělo být dvanáctýho, jen ty rovinky krapet bolely. Letos poprvé v kraťasech, potěšil nově vykouknuvší sval nahoře na stehnu, v létě tam ještě nebyl :-)

Sobota 20.4.
Pardubický vinařský půlmaraton (jdu dělat vodiče tatínkovi, moc se těším :-) / 2:19:11, avgTF 153, 6:26 min/km, taťka je frajer - s tou bídnou přípravou, kterou letos měl a hlavně s tím, jak poslední sedm kilometrů odtrpěl, je tohle elitní výkon! :-) Jsem na něj pyšná a Pardubice jsou naprosto skvostný!

Neděle 21.4.
20-22 km TF 150-165 / 5:43 min/km, 2:06, 22 km; venku je nádherně, u řeky cestou tam foukal dost silný protivítr, takže první km za 6:38 a pak už jsem jen zrychlovala. Po včerejšku nohy dobrý, jen sedřený vnitřní strany z vff, dneska jsem je dorazila. PIM v nich asi nakonec přeci jen půjdu, pokud se neroztrhají úplně. Od 18. km už bolely trochu stehna a ke konci jsem měla i žízeň a hlad. Maraton bude maraton, jen co je pravda...

Po dlouhý době týdenní úhrn přes 100 km - 105 km celkem

1 komentář:

  1. Jitko, doufám, že těch dnešních 22-28 bude s baťůžkem!? Už se nemůžu dočkat Tvých dojmů a zkušeností! A dneska Ti to určitě s tím sluníčkem poběží samo! Denisa

    OdpovědětVymazat

Omlouvám se za kontrolu, ale nějak se mi nepříjemně rozmnožil spam. Díky!