Prodám VELMURa

pátek 19. dubna 2013

Převeliká radost z Ultimate Direction Ultra Vest Scotta Jureka byla krátká. Marně jsem se přemlouvala, že mi není velká. Je. A tak ji nabízím vám, přátelé a kamarádi moji, za 3.700,-.

Ještě jednou sem dávám promo video:


Vestička je opravdu lehoučká, vychytaná do posledního detailu, nepotíte se pod ní, vejde se toho do ní velká spousta - tohle jsem do ní bez potíží nacpala (víc už mě nic ani nenapadlo) a celá jedna kapsa zůstala úplně prázdná:

Takhle vypadá nacpaná obsahem nahoře na zádech: 

A patří k ní i dvě flašky, které drží jako židovská víra. Ty jediný jsem ozkoušela, takže samozřejmě vyvařím.  Zároveň můžu říct, že je to první flaška, se kterou jsem běžela přes tři hodiny v ruce a vůbec mi nevadila. Má příjemný povrch a je ergonomicky tvarovaná - parádně sedí do ruky. Navíc má na hrdle dvě membrány, takže z nich nevyšplouchne ani kapka.
Kdybyste měl kdokoliv zájem, pište. Ozkoušet si ji samozřejmě můžete v Praze, případně v Nymburce.

7 komentářů:

  1. Jezisku na krizku, to je skoda, ze ti nepadne. Snad se nekomu zalibi, my uz bohuzel jednu (decathlonackou) mame...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky doufám, dokud nenajde novýho majitele, nemůžu si objednat eSko :-/ no jo, za blbost se holt platí.

      Vymazat
  2. Moc velká škoda, že Ti nepadne. K těm culíků se hodí skvěle. :)
    A krásná holčička. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď? A kdybys teprve viděl, jak mi ladí k pleti! :-D (díky, Makouš umí být nejroztomilejší na světě, ale zvládá i neskutečný ksichty...)

      Vymazat
  3. No mě by na mých pár km byla na nic. Škoda, protože tohle vybavení mi zatím chybí, jinak už mám snad všechno, co běžec má mít. Jen ty děti už mi k pleti nejdou :oDDD

    OdpovědětVymazat
  4. hele, jeste mas???
    sice nemam culiky, ale treba by mi M-ko sedelo.. ale kdyz tobe byla kratka??? jak to ale vyzkouset, kdyz jsi tak daleko...
    napadlo me.. co po maratonu?? nebudes nekde v nejake bezecke hospode?? urcite budes mit s sebou doprovod, ze bych to mohl vyzkouset..?? Tak mi napadlo... kdyztak mi napis mail. 12:)

    OdpovědětVymazat

Omlouvám se za kontrolu, ale nějak se mi nepříjemně rozmnožil spam. Díky!