Čtrnáctý týden

pondělí 1. dubna 2013


Plán / plnění:

Pondělí 1. 4.
Volno / Díky Pavlovi za něj, dneska bych nevládla.

Úterý 2. 4.
8 km klus + rovinky / 8 km klus + 10x100m s mk a poklusem domů, úhrnem lehce přes 11 km; na prvním kiláku mi usnuly hodinky (aspoň někdo je tudíž odpočatý), chvíli jsem měla cukaturu to otočit a vrátit se domů, PN a všem ostatním zalhat, že jsem běžela. Vždyť záznam z garminu stejně nebude a kdo by se to dozvěděl? Mohla jsem zalízt zpátky do postele a minimálně hodinu, hodinu a půl ještě spát - a úhrnem se dostat aspoň na těch šest. Buldok nakonec zvítězil. On a obavy z toho, že i tahle lež by měla sakra krátký nohy, který by mě ve finále pěkně nakopaly do zadku.

Středa 3. 4.
14 km TF 150-165 / chmurných 14, dneska mi přišly děsně dlouhý. Jsem unavená. Fakt hodně unavená. Výjimečně nebylo třeba hlídat tepy, avg 155, nějak to neběželo. 5:45 min/km

Čtvrtek 4. 4.
10-16 km klus / 14,72 km, 7:29 min / km, avgTF 135. S kočárem. Po třech měsících, kdy jsem s ním byla nucená vyrazit jen jednou, mi nezbylo nic jinýho - vlastně jo, taky jsem nemusela jít běhat vůbec, ale to tak nějak vlastně nepřicházelo v úvahu, tudíž... tudíž jsem jako správný pako naklusala s M. na 18 měsíční prohlídku v běžeckým. Objednaný jsme totiž byly na dobu, kdy M. většinou už čtvrt hodiny zařezává v kočáru na balkoně. Čekání se navíc protáhlo, takže odpadla během tří minut. V plánu bylo 16, šedo, zima, hnusno, ale Ty vole, na základní škole a Buena Vista Social Club mi zvedly náladu a až do devátýho kilometru, kdy jsme potkaly ušňabanýho trpasličáho pudla, to bylo dobrý. Pidipes Makouše samozřejmě vzbudil a protože měla na hlavě pitomou pitomou pitomou čepici, která jí padá do očí, už nezabrala. Snažila jsem se ji zabavit, ale doběhnout to nešlo. Poslední dva kiláky byly se slzičkama a hodně nataženejma nohama. Lidi, jak jsem to mohla takovou dobu vydržet?! Je to děsná dřina!! (M. aktuálně váží 11,1 kg)

Pátek 5. 4.
Volno nebo 6 km klus / 6 km klusem, 6:57 min / km, avgTF 132. Není moc, co psát. Cestou domů jsem se stavily v Penny pro tvaroháčky, jogurty a birell.

Sobota 6. 4.
2x6 km, i 7 min, TF 160-175 / 12 km, 4:57 min / km, avgTF 166 - začínám si na neděli věřit, v těch nejbujnějších snech doufám, že by se čas mohl přiblížit 48 minutám (zadní řady, který desítku běhaj pod 40, se mi přestanou smát ;-). Na jedenáctou jsem vyrazila na Hervis, vyfotit si dejlymajláckou partu a zafandit aspoň na startu. Nákup ve Sparu cestou domů mě v kombinaci s ranním výběhem zmohl natolik, že jsem odpadla. Jo a puchejř na levým prsteníčku se podlil krví, pajdám jo Joffrey. Sakra. (A chtěla jsem vám ho vyfotit, hlavně teda Radkovi, který má taky podobný bebí, aby věděl, že s ním držím basu v dobrém i zlém ;-), ale nepovedlo se mi to a muž mi ho odmítal vyfotit s tím, že v takový úchylárně mě teda podporovat nebude... Tak budete ušetřeni)

Neděle 7. 4.
18 - 22 km klus, TFmax 150 / 19,21 km, avgTF 149, 6:34 min/km, blbej nápad vzít to na první desítce jenom lesem a na dalších pěti hlavně lesem a ještě pokud možno do kopce a z kopce... člověka pak kombinace terénu, včerejšího tempa a nevyspání (v noci libový tři a půl hodiny, dopoledne další tři, ale stejně jsem jak praštěná) vcelku zmůže. Vcelku. Dost. Hodně. Úplně. Ještěže je zítra volno. (v minimuskách... jsem běžela; ne to volno, to bude v ponožkách)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Omlouvám se za kontrolu, ale nějak se mi nepříjemně rozmnožil spam. Díky!