Osmnáctý týden

neděle 28. dubna 2013


Plán / plnění:

Pondělí 29.4.
Volno / volno (až na první hodinu plavání s M.; vzpírání skoro dvanáctikilovýho trpaslíka, byť ve vodě, pobíhání s ním tamtéž za pěveckého doprovodu jednoho vysílí... tím jedním jsem dneska já)

Úterý 30.4.
6 km klus + rovinky / 10 km úhrnem, úlovkem dneška jsou inov8 bare-x 180, zbytek dne jsem v nich procourala po Stromovce a ZOO, bolí mě nohy, jak kdybych toho naběhala aspoň třikrát tolik...

Středa 1.5.
16 km TF 150-162 / ó ano, ó ano!! 16,5 km, 5:24 min/km, avgTF 158 (TF 150-162) - test botek samochodek, úžasný kontakt s povrchem, v lese parádně drží, na asfaltu jsou ultrarychlý, jsem nadšená! A to bylo strachu... ;-)

Čtvrtek 2.5.
12 km klus / 12 km, 6:22 min/km, avgTF 143; poměrně vysoká tepovka na to, že bylo chladno a běželo se hezky. Botky zatím dělají jen samou radost. PIM se blíží. Většinu času mám co dělat, abych myslela i na něco jinýho než na sebe na startu, pátým, desátým, dvacátým, třicátým... kilometru... a hlavně na sebe v cíli :-D. T. večer přinesl fixky na textil, je čas pustit se do výroby maratonského trika.

Pátek 3.5.
Volno / ještěže tak, vypadá to na další zuby zub

Sobota 4.5.
3x3km, i5min, TF 162-175 / Venku krásně pod mrakem, v noci spánek na prd, první kilometr nejrychleji ever (4:13) a zbytek stál za prd. Posledně jsem to nevytepala přes 173, tentokrát se musela brzdit, protože to přes těch 175 lezlo neustále. Po doběhu začalo do hodiny děsně lejt. Aspoň že to můžu svést na ty zuby a dusno před bouří :-). Odpoledne crcání se speciálním maratonským trikem, který se krapet rozpilo v pračce a výborný buřty na ohni. Zub (čtyřka vpravo dole) se zdá se zdárně klube, už aby byl venku. A pak už jen devět.

Neděle 5.5.
16 km dch / V noci lilo ještě trochu víc, když jsem vybíhala, bylo 19 stupňů ve stínu a dusno jako prase. Šest kilometrů od baráku máme úžasný les. Byla jsem poprvý. Proč tu já husa drtím ten asfalt?! Každopádně dneska bylo i těch 16 nějakých dlouhých. Za týden bych touhle dobou už snad měla být v cíli. Bojím se. Těším se. Jsem zvědavá. Už aby to bylo. Anebo radši ne, radši bych měla ještě aspoň měsíc, dva běhat... dneska (opět) vysoká avgTF (163), 5:41 min/km, 12 asfalt, zbytek lesní kopečky

2 komentáře:

  1. tak to je zase kilometráž! To Tě trenér nešetří! Denisa

    OdpovědětVymazat
  2. Boj se a tes se a bud zvedava, bude to v pohode.

    OdpovědětVymazat

Omlouvám se za kontrolu, ale nějak se mi nepříjemně rozmnožil spam. Díky!