When your mind's made up... Termínovka 2015

pátek 27. února 2015

Říká se, že protiklady se přitahují. My jsme s mým mužem v mnoha směrech jak kloni. Občas je to k nezaplacení a jindy spíš k zešílení. Třeba když dojde na naše tvrdý palice. Glen Hansard by tuhle svoji písničku mohl zpívat o nás obou. Jakmile padne kosa na kámen, neustupujeme. Držíme pozice za cenu stalingradských ztrát. Jsme prostě takoví. Je třeba s tím počítat.
Když došlo na plánování závodů na letošní rok, věděla jsem moc dobře, že ten led, po kterým se budu pohybovat, bude asi tak tlustý, jako tohle podtržítko. 
Otevřela jsem termínovku na Běhej, vzala tužku a papír začala psát. S knedlíkem v krku jsem večer odprezentovala své plány. Počítala jsem tak s maximálně 50% úspěchem - v lepším případě. T. seděl a poslouchal.
11. dubna Brdská stezka (50 km)
23. května ŠUTR (54 km)
13. června Okolo Vlasti (půlM)
18. července Jizerský ultratrail (66 km)
srpen Horská výzva
5. září Baroko maraton
10. října Kaisermarathon Söll

A mlčel. Mlčení, jak asi všichni víme, může být dobré a může být špatné. Tohle bylo neidentifikovatelné mlčení. Když jsem se dostala k Horské výzvě, bylo mi sděleno, že to je ale pěkná debilita a tu ať si nechám laskavě na další rok.
Tyjo, takhle nízkou úmrtnost jsem teda nečekala. Nevěřila jsem vlastním uším. Fakt? Vážně? Nevadí? No páni.

A sakra.

Člověk by si fakt měl dát bacha na to, co si přeje - může se vám to totiž velice snadno splnit. A já budu muset hodně, ale hodně běhat. 

12 komentářů:

  1. Super. :-) Uvidíme se na Okolo vlasti. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. No podle vseho (doufam) se uvidime na Brdske.. Neni to "horske" .. neni to "trail"..:).. ale bylo to moje prvni ultra.. Jak to bude se Sutrem (90%) a s Barokem (10%)... to se jeste ukaze.. Drzim palce! 12:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, nápodobně! Kam se chystáš v září, že vynecháváš Baroko?

      Vymazat
  3. Pěkný seznam :-) Uvidíme se na Brdské :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To doufám! Musím ještě nějak pořešit logistiku, ale snad to všechno klapne (když už jsem (snad!!) napotřetí konečně vyplnila správně správnou poštovní poukázku a můžu konečně zaplatit startovný...)

      Vymazat
    2. Že ses neozvala, poslal bych ti číslo účtu :-) a mohla jsi to zaplatit "civilizovaně" :-))

      Vymazat
    3. Jak číslo účtu? Já ani nevím, že s tím máš něco společnýho :-D A ano, prosím!! Chci platit civilizovaně! Poštovní poukázku jsem vyplňovala naposledy k přihláškám na VŠ a podle toho to taky vypadá...

      Vymazat
    4. jj, v loni tam stačilo zavolat a paní mi hned začala tykat a nadiktovala č.ú.,... jinak termínovka pěkně sestavená - každý měsíc jedna akce - jak říkal jeden pán - Nechci se vás dotknout, ale kdo z vás to má ? :-), tak budu držet palce - patrně se letos nikde neprotkneme, ale jsem vlastně domluveni na 2016 :-)
      R.

      Vymazat
  4. No podívejme se na kojící matku jaké má plány. Všechna čest stranou jak by řekl klasik.. Gratuluji k výsledku vnitrorodinné argumentace, bez ztráty rodinných bodů! Mimochodem číst si příspěvek a poslouchat při tom muziku to je skvělý bloggerský prvek two in one. Tak to se asi párkrát letos potkáme.. Ať to běží

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Díky! (No jo, kojící matka má prostě velký voči... jako vždy a se vším ;-) Snad poběží, kde se všude potkáme, ať se můžu těšit ještě o něco víc?

      Vymazat
  5. Seznam máš pěknej ať Ti vše dobře sedne,Ti přeju.Strouhal Zdeněk

    OdpovědětVymazat

Omlouvám se za kontrolu, ale nějak se mi nepříjemně rozmnožil spam. Díky!