Běžecké EURO

pondělí 10. srpna 2015

Dneska vyšlo dvojčíslo Eura s hlavním tématem o běhání a o tom, jaký business z něj módní vlna udělala. Jsou tam i nějaký ty rozhovory, článek o běžecký literatuře, a protože jde většina z toho na mé triko, musím vás všechny navnadit, abyste se po časopisu zítra v trafice popídili a dokázali tak šéfům, že jsem měla pravdu, když jsem tvrdila, že to je téma, který táhne a že se to prostě bude prodávat! Jako teaser naznačím, že jsou tam citované samé známé firmy.. ;-)

11 komentářů:

  1. :).. Uz jsem si koupil, neodolal, nebot mi od rana chodily ruzne maily a vzkazy od studentu, ze me EURO cituje:).. Coz ovsem ukazuje, velky zaber tvych psacich aktivit!
    Jen tak dal! 12:)

    OdpovědětVymazat
  2. Koupeno a přečteno :-) Mě se líbí, že běhá tolik lidí a že se v tom navzájem podporují ať už na internetu nebo na závodech. A to, že někteří nemají soudnost, že si kladou nereálné cíle a začínají s běháním tím, že si hlavně jdou koupit drahé chytré hodinky je mi celkem jedno. Až do té chvíle než se to dotýká mě osobně, třeba když mi začne s běháním radit někdo, kdo běhá půl roku ale už všechno ví a zná. A k těm knížkám... Born to run mě nějak nechytilo, nemohla jsem se do toho začíst a odložila přečtení na neurčito. Killiana mám rozečteného, ty ostatní neznám, ale na japonského spisovatele mi nesahej :-D To už jsem četla dvakrát a líbí se mi to moc :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přiznám se, že moc nechápu, co přesně v tobě vzbudilo takovouhle reakci?

      Vymazat
    2. Mě ten článek vyznívá lehce negativně, jako kdybys nesouhlasila s tím, že tolik lidí začíná běhat a nakupuje k tomu hromadu věcí. To stejné s těmi knížkami.

      Vymazat
    3. Kolik lidí běhá mi je upřímně úplně jedno. Že vychází absurdní množství knih s běžeckou tematikou je holý fakt, stejně jako to, že jejich kvalita je - mírně řečeno - kolísavá.

      Vymazat
    4. Ok a souhlas :-) A ten Murakami ti fakt připadal tak hrozný? Já ho mám ráda, tak se mi líbila i knížka o běhání.

      Vymazat
    5. Já tam přeci nepíšu, že je ta knížka blbá - jen že o běhání píšou a vydávají knihy i renomovaní spisovatelé. Knížku jsem četla před šesti lety v anglickým překladu, jako první od Murakamiho a dojem z ní zůstává rozpačitý, budu se na ni muset podívat ještě jednou, hezky česky a poté, co jsem od něj přečetla aspoň 1Q84.

      Vymazat
    6. Ok :-) Nějak mám asi problém s porozuměním čteného textu, naživo nám to jde líp :-) hezký zbytek večera :-)

      Vymazat
  3. Ptal jsem se tam co běžně Eura kupuji, a Euro s běžcema neměli, co dělám špatně?
    MichalF

    japonskej spisovatel...je hlavně PAN spisovatel....!!!

    OdpovědětVymazat

Omlouvám se za kontrolu, ale nějak se mi nepříjemně rozmnožil spam. Díky!